Дроб от патица
с подправки
180 g / 125 g
Цял дроб от патица, овкусен със сладко бяло вино, арманяк, сол, бял и черен пипер.
Стерилизиран продукт
Трайност: 4 години при стайна температура
След отваряне да се съхранява при температура от 0˚С до +4˚С
Препоръчително количество:
Дроб от патица с подправки, 125 g: 2 порции
Дроб от патица с подправки, 180 g: 4 порции
Дроб от патица
с подправки
500 g / 250 g
Терин от цял дроб от патица, овкусен с бяло вино, арманяк, сол и бял пипер
Пастьоризиран продукт
Трайност: 8 месеца при температура
от 0˚С до +4˚С
Препоръчително количество:
Дроб от патица с подправки, 250 g: 4-5 порции
Дроб от патица с подправки, 500 g: 8-10 порции
Пастет с
цял угоен дроб
от патица
1000 g / 500 g
Терин от дроб от патица, овкусен с арманяк, бял пипер, захар, сол.
Пастьоризиран продукт
Трайност: 8 месеца при температура
от 0˚С до +4˚С
Пастет с 30%
цял угоен дроб
от патица
1000 g / 500 g
Терин от дроб от патица, овкусен с арманяк, бял пипер, захар, сол, от който 30% цял дроб от патица и 70% пастет от патица.
Пастьоризиран продукт
Трайност: 8 месеца при температура
от 0˚С до +4˚С
Пастет
дроб от патица
с подправки
1000 g / 400 g / 160 g
Дроб от патица, овкусен с арманяк, захар, сол и бял пипер.
Стерилизиран продукт
Трайност: 4 години при стайна температура
След отваряне да се съхранява при температура от 0˚С до +4˚С
Пастет с 30%
цял угоен дроб
от патица
1000 g / 400 g / 160 g
Дроб от патица, овкусен с арманяк, бял пипер, захар, сол, от който 30% цял дроб от патица и 70% пастет от патица.
Стерилизиран продукт
Трайност: 4 години при стайна температура
След отваряне да се съхранява при температура от 0˚С до +4˚С
Пастет с 30%
цял угоен дроб
от патица
с подправки
Mi-cuit
1000 g / 400 g
Дроб от патица, овкусен с арманяк, бял пипер, захар, сол, от който 30% цял дроб от патица и 70% пастет от патица.
Пастьоризиран продукт
Трайност: 18 месеца при температура
от 0˚С до +4˚С
Пастет
дроб от патица
с подправки
Mi-cuit
1000 g / 400 g
Дроб от патица , овкусен с арманяк, захар, сол и бял пипер.
Пастьоризиран продукт
Трайност: 18 месеца при температура
от 0˚С до +4˚С
Мус
дроб от патица
с подправки
1000 g / 400 g / 160 g
Пастет от дроб от патица, овкусен с порто, арманяк, захар, сол и бял пипер.
Стерилизиран продукт
Трайност: 4 години при стайна температура
След отваряне да се съхранява при температура от 0˚С до +4˚С